Skip to main content

Skape resultater, sikre gjennomføring og nå mål

Angående COVID 19

I forhold til våre kunder og prosjekter
Vi vil så langt det er mulig sørge for å bemanne opp slik at forsvarlig drift kan opprettholdes på våre byggeplasser selv under hard belastning ifbm Corona utbruddet.
Les mer om Covid-19 situasjonen

Vi ønsker å bruke digitale møteløsninger så langt det lar seg gjøre i stedet for personlig oppmøte ved kundeoppfølging/byggemøter. Selv om vi ikke hamstrer varer, er vi opptatt av at vi har nødvendige produkter på lager og skaffer det vi trenger så vi kan unngå unødvendig driftsstans på prosjekter Det er viktig for oss å være tilgjengelige og vi vil fortløpende avklare akutte situasjoner og dekke de behov som haster hos våre kunder og prosjekter Internt i bedriften. Vi er opptatt av å begrense risikoen for smitte. Våre ansatte følger anerkjente tiltak for å minske risikoen for å smitte andre eller selv å pådra seg smitte.
Det innebærer i praksis at:

  • De ansatte oppfordres til å sikre god håndhygiene ved rett utført håndvask og bruk av hånddesinfeksjon
  • Holde avstand til andre ved å ikke håndhilse på eller klemme andre mennesker – og sørge for at de ikke er nærmere personer enn 1 meter når de har tegn på luftveis symptomer
  • Følge myndighetenes til enhver tid oppdaterte reiseråd og det forventes/kreves at ansatte følger krav og retningslinjer mht karantene der det er aktuelt
  • Ansatte som har minste mistanke om å ha blitt smittet eller merker symptomer på dette oppfordres til å umiddelbart følge gjeldende retningslinjer for dette
Som et minimum følger vi rådene som til enhver tid kommer fra helsemyndighetene. Ved å være fornuftige, unngår unødvendig risiko og følger myndighetenes retningslinjer, vil vi stå godt rustet i kampen mot virusutbruddet.

Skape resultater, sikre gjennomføring og nå mål

BYGGMESTER NETELAND

– Skape resultater, sikre gjennomføring
og nå mål

I denne visjonen ligger et fremtidsrettet syn om å være en bedrift som setter kunden i fokus, sørger for kvalitetssikring gjennom hele verdikjeden, sørger for å ha dyktige, lojale, kompetente og engasjerte medarbeidere som yter en høy driftsgrad basert på enkle og gode løsninger.
Butikk

Byggmester Neteland AS er en av Norges ledende entreprenørbedrifter innen bygging, montering og utvikling av butikker. Dette gjennom et omfattende drift- og serviceapparat.

Enterprise

Byggmester Neteland AS sin entreprisedel omfatter fagområder innenfor rehabilitering, ombygging, nybygg eller vedlikehold av bolig eller næringsbygg. Dette gjennom hoved eller delentrepriser.

Drift

Gjennom egen driftavdeling håndterer vi en rekke ulike driftoppdrag innenfor butikk, bolig eller næringsbygg.

Tilgjengelighet

For Byggmester Neteland AS er det viktig å være tilgjengelig for våre kunder, derfor besitter vi ressurser til å håndtere arbeider og oppdrag over hele Norge. 

Om oss

Byggmester Neteland AS er et selskap som ble etablert i 2007 men med «røtter» tilbake på tidlig 90-tallet.

Referanser

Byggmester Neteland AS har utført arbeid for en lang rekke kunder.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående tjenestene vi tilbyr?
Ta kontakt med oss.

TJENESTER VI TILBYR

Her er et lite utvalg av tjenester vi tilbyr

Byggearbeider
Glass/Fasadearbeider
Arkitekt
Prosjektledelse
Maling/Tapetsering
HMS-Ansvar
Få en komplett oversikt over tjenestene vi tilbyr
Gå til tjenester

Nyheter

Storkunde: Derfor er nye Transit Custom det beste kjøpet i klassen

Byggmester Neteland var en av de aller første kundene som fikk Fords nye varebil i 1-tonns segmentet, Nye Ford Transit Custom. Etter en grundig vurdering var den det beste kjøpet i klassen, sier administrerende direktør Kristian Jørgensen.